Cautare

15822 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (5.68 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a solicitat ieri premierului Calin Popescu-Tariceanu sa vina in fata Parlamentului pentru a prezenta un raport privind pregatirile Romaniei pentru integrarea europeana, politica economica si fiscala si ce are de gand sa faca cu sectorul energetic.
De aceea, vazand doua corabii oprite langa tarm si pe pescari coborand din ele, cu blandete, Domnul l-a rugat pe Petru sa departeze corabia sa putin de la uscat.
Dar si probleme, pe care primarul Tudorel Calapod spera sa le rezolve daca nu imediat, in timp, cu rabdare, dar si sanctiuni, asa cum este cazul angajatilor institutiei pe care o reprezinta.
Noul sat Rast incepe, lent, dar sigur, sa capete contur.
Activitatea profesionala se completeaza frecvent cu studii stiintifice si participari la congrese, workshop-uri si cursuri de specializare din Romania si strainatate.
Coalitia a decis amanarea cu o saptamana a restructurarii guvernului Tariceanu, dupa o sedinta cu usile inchise care a durat mai bine de doua ore.
FARCAS) Locotenent-colonelul aviator Doru Davidovici (1945-1989) a fost in anii 1970 si 1980, unul dintre cei mai indragiti scriitori de fictiune din Romania, cu peste 10 carti publicate.
Se merge, de asemenea, si pe o intelegere intre comisia locala si cea judeteana si, bineinteles, proprietari, pentru ca situatia sa capete o rezolvare.
FARCAS) Se spune ca, prin 1950, Enrico Fermi, descoperitorul fisiunii nucleare si laureat al Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 1938, stand la o masa cu colegii sai si urmarind niste caricaturi cu extraterestri, ar fi intrebat:
Dincolo de turnul cu poarta de fier foarte frumos lucrata, o alee lunga, marginita de trandafiri infloriti, conduce la o casuta modesta, deasupra careia se afla o cruce.
Firmele cu datorii de zeci sau sute de ori mai mari decat ale contribuabililor simpli i-au lasat cu buza umflata pe inspectori.
Ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, (foto) care este si presedintele Comisiei de Etica din PNL, a declarat ca apelul la unitate lansat de cei trei liberali, Mona Musca, Valeriu Stoica si Theodor Stolojan, ar avea legatura cu faptul ca cel din urma este consilier prezidential.
Senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD, s-a aratat ieri uimit de "dramatismul" cu care unii lideri ai PD sau PNL se delimiteaza de orice fel de legatura cu PSD, desi din partea celor doua partide vin separat semnale privind necesitatea unei colaborari cu social-democratii.
Doi consilieri locali din comuna Teslui (Dolj) alesi pe listele PSD ar putea fi revocati din functie de plenul consiliului, deoarece figureaza cu cate doua declaratii de apartenenta politica, atat la PSD, cat si la PD, suspectat fiind si secretarul primariei, care a inregistrat actele.
Intre timp insa, alesii locali de Botosesti nu au stat cu mainile in san si au pus alt viceprimar, Ion Moraru.
Deveniti oarecum apatici in perioada sarbatorilor de iarna, platformistii liberali au renuntat la declaratiile veninoase la adresa lui Calin Poperscu Tariceanu si s-au pus la masa negocierilor cu aliatii democrati.
PRM cere destituirea din functie a presedintelui Basescu si a premierului Tariceanu si organizarea de urgenta a alegerilor anticipate, parlamentare si prezidentiale, a declarat presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, aratand ca PRM va colabora in acest sens cu PSD.
Argumentatia intocmita de PSD, care cuprinde 30 de capete de acuzare la adresa lui Basescu, nu i-a convins pe conservatori. PC a anuntat ca nu semneaza cererea PSD de suspendare a presedintelui Basescu, mentionand insa ca initiativa PSD este binevenita, deoarece urmareste acelasi scop cu PC.
Geoana a aratat ca faptele incadrate in aceasta categorie se refera la amenintarea cu alegerile anticipate, la actiunile impotriva liderilor Opozitiei, precum si la acuzele adresate Parlamentului.
Una sau alta, cel mai probabil si firesc ar fi ca, in aceste conditii, cineva sa isi asume responsabilitatea si, eventual, sa cada niste capete. ... castigarea alegerilor si sa dam un exemplu partidelor, si mai ales PSD, ca nu mai merge cu fraude", a concluzionat Zevri.
google-analytics.com